Zigo online

obrt za trgovinu i nakladništvo Rijeka

HomeIzdavaštvoMultimedijaKontakt formaUvjeti prodajeNarudžba knjigaReferencePartneri

NewspaperDirect

www.superknjizara.hr

Uvjeti prodaje

Uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučitelj knjiga, Obrt Zigo, je Prodavatelj, a posjetitelj koji odabere barem jedan proizvod, popuni i pošalje elektronsku narudžbu je Kupac.

Naručivanje

Knjige se naručuju popunjavanjem elektronskog obrasca narudžbe. Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene knjige, isporučiti će one koje može. S isporukom tih knjiga poslati će Kupcu e-mail o predviđenom roku za isporuku preostalih knjiga. Kupac može u roku od 3 dana otkazati isporuku preostalih knjiga. Knjige se mogu naručiti samo na području Republike Hrvatske.

Ukoliko želite naručiti knjige direktno od nas, kliknite ovdje!

Otprema

Otprema knjiga je poštom preporučeno. Knjige se pakiraju na način da se uobičajenom manipulacijom u poštanskom prometu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja nastala u transportu i odmah ih reklamirati poštanskom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac ni nakon sedam dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, mora ga obavijestiti kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka pronađe ili pošalje zamjenska.

Plaćanje

Naručene knjige Kupac će platiti pouzećem po maloprodajnoj cijeni bez troškova dostave. U slučaju da Kupac naruči robu pouzećem i odbije ju primiti, Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova. Roba do potpunog plaćanja ostaje u vlasništvu Prodavatelja.

Reklamacije i povrat robe

Kupac ima pravo na povrat robe ukoliko mu je isporučena roba koju nije naručio, isporučena mu je roba sa greškom ili je roba oštećena. Prodavatelj će odobriti povrat robe nakon prijema opravdane reklamacije u pisanom obliku. U slučaju da je isporučena roba koja nije naručena, a Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti naručenu robu, Prodavatelj će nadoknaditi Kupcu njegove poštanske troškove povrata robe i vrijednost robe koju nije u mogućnosti isporučiti.